Minimální povolené množství pro produkt Le Manzane 2010 Brut je 6 (v košíku máte v současné době jen: 0 produkt(y)).

Prosecco Le Manzane Springo Green, Brut Nature

402.00  (332.23  bez DPH)

Optimální teplota: 5-7°C Roční produkce: 5000 tis Obsah alkoholu: 11,5% Zbytkové cukry: 0 g/L Objem: 750 ml Doporučené párování: Čerstvé sýry, Tatarák, Amberjack, Uzeniny Vinifikace a […]

Skladem

Dodací údaje

Optimální teplota: 5-7°C
Roční produkce: 5000 tis
Obsah alkoholu: 11,5%
Zbytkové cukry: 0 g/L
Objem: 750 ml

Doporučené párování: Čerstvé sýry, Tatarák, Amberjack, Uzeniny

Vinifikace a zušlechťování: Jedna odrůda hroznů s ruční sklizní, studená statická dekantace moštu, první fermentace a následné 2 stočení k odstranění hrubých kalů a následný odpočinek v oceli na ušlechtilých kalech po dobu následujících 5 měsíců s periodickou batonáží pro zvýšení jeho struktury . Zahájení fermentace v autoklávu (první 0,5 bar) a plnění do lahví. Druhé kvašení v láhvi. Nepředpokládá se žádná degorgement. První měsíc kvašení při 16 stupních. Lahvičky jsou poté uloženy v 10 stupňovém prostředí pro pomalou lýzu buněk po dobu následujících dvou měsíců. Vše končí ruční remuage všech lahví před uvedením na trh. Kvasinky takto usazené na dně budou nadále přispívat a podporovat víno až do okamžiku odzátkování.