TYP: Prosecco šumivé víno
ODRŮDA HROZNŮ: Glera a Pinot Nero
OBLAST PRODUKCE: Provincie schválené Prosecco DOC výrobními předpisy
TECHNIKA VÝROBY VÍNA: Fermentace bílého vína
METODA VÝROBY ŠUMIVÉHO VÍNA: Metoda Charmat
OBSAH ALKOHOLU: 11 %
ZBYTKOVÝ CUKR: Extra Dry 12–14 g/l
VZHLED: Jasné, průzračné a hladce tekoucí
BARVA: Světle třešňově růžová
PERLENÍ: Jemné a dlouhotrvající
AROMA: Komplexní, s jemnými ovocnými a květinovými tóny
CHUŤ: Vyvážená a dobře sladěná. Svěží a jemná
SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte na chladném a tmavém místě s konstantní vlhkostí
DOPORUČENÍ K POKRMŮM: Výjimečný aperitiv, vynikající k lehkým předkrmům, polévkám a pokrmům obsahujícím ryby nebo bílé maso
TEPLOTA PODÁVÁNÍ: 6 °C – 8 °C
OBJEM: 75 cl
BALENÍ: Krabice obsahující 6 lahví